Nogomet
0

Zidane: Real Madrid je jednako dobar, ako ne i bolji od Barcelone

Totalsport
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane
Legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane vjeruje da je ovo godina u kojoj će Real Madrid prekinuti dominaciju Barcelone, te smatra da su igrači Josea Mourinha sada bolji od nogometaša trenera Josepa Guardiole

Real Madrid trenutno je vodeća ekipa španskog nogometnog prvenstva sa tri boda prednosti ispred Katalonaca. Prošle godine Barcelone je uzela prvenstvo i naslov pobjednika Lige prvaka, dok se "kraljevski klub" morao zadovoljiti samo s kupom. Međutim, bivši nogometaš a danas sportski direktor Reala veli da će ove sezone stvari biti malo drugačije.

"Razlika u kvaliteti između Barcelone i Real Madrida je zatvorena. Velika je razlika kada se usporede ova i prošla sezona. Mislim da smo trenutno jednake kvalitete, ako ne i bolji od Katalonaca.", Rekao je Zidane za Canal Plus.

Govoreći o treneru Franuz je imao samo riječi hvale za portugalskog stručnjaka Josea Mourinha.

"Mourinho je najbolji i jako sam puno naučio od njega. Kada ste igrač ne shvaćate u potpunosti važnost trenera u momčadi. Sada kada više nisam aktivan nogometaš shvaćam veliku ulogu trenera.", kaže Zidane.

Real Madrid i Barcelona obračunat će se po treći put ove sezone (nakon španskog superkupa) 11. decembra na Santiago Bernabeu.