Serie A
2

Zeman: Fiorentina protivnik po mjeri, Montella: Nema drame

Totalsport
Vincenzo Montella
Vincenzo Montella
Nogometaški talijanske Rome slavili su u sklopu 16. kola Serie A na Olimpicu s 4-2 protiv Fiorentine, a trener Rimljana Zdenek Zeman smatra da je to zahvaljujući idealnom protivniku u tome susretu.

"Bila je to dobra predstava protiv vrlo dobro Fiorentine, koja je došla nadigravati se, a samim time i dopustila da razvijemo svoj prepoznatljiv stil igre. Moja taktika zahtjevala je napor i veliku motivaciju u današnjem susretu. Moja ekipa je pobijedila jer je ispunila moja očekivanja", rekao je Zeman nakon utakmice.

"Već sam jednom rekao, a sada ću i ponoviti da Roma može igrati protiv bilo koga. Dokazali smo to svojim predstavama, a u posljednje vrijeme i rezultatima. Jedine dvije, točnije jednu i pol, utakmice koje smo igrali zaista loše bile su protiv Juventusa i Lazia", veli strateg Rome.

S druge strane bivši igrač Rome, a danas trener Fiorentine, Vincenzo Montella nije pravio veliku dramu od poraza.

"Ponekad su porazi dobra stvar za timove. Ne smijemo praviti dramu od ovoga. Imali smo dugačak niz pozitivnih rezultata i normalno je da će isti kad-tad stat. Poraz od tima poput Rome nije ništa zabrinjavajuće", veli Montella.

"Igrali smo s glavama visoko uzdignutim, a vjerujem da bi poraz za nas mogao biti i pozitivna stvar. Bili smo gladni pobjede danas i to je najvažnija činjenica današnjeg poraza", zaključio je Montella.