Cristiano Ronaldo
0

'Želim biti najbolji Realov igrač u historiji'

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Najskuplji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo (24) nikad nije bio poznat po svojoj skromnosti, a još jednom je postavio ljestvicu visoko svojom najnovijom izjavom, prvom za španjolske medije po transferu u Real Madrid.

Nakon šest godina provedenih u Manchester Unitedu najbolji je svjetski nogometaš u ovom trenutku u izboru FIFA-e i France Footballa zamijenio dres "crvenih vragova" s onim Reala u transferu vrijednom 94 milijuna eura. Portugalac se jako veseli novom izazovu koji je pred njim i ide ka njemu sa puno samopouzdanja.

  • Moj cilj je postati jedan od najboljih igrača u Realovoj historiji, ili čak najbolji - rekao je Ronaldo za Marcu. Kada sam dovršio transfer laknulo mi je. Sada mogu mirno reći da mi se ispunio san - dodao je Portugalac, te je komentirao i svotu novca koju je Real platio za njegovu kupnju.

  • Florentino Perez (Realov predsjednik, op.a.) je revolucionizirao svijet nogometa, ali ja ću dokazati da vrijedim onoliko koliko je za mene platio. Ponedjeljak (dan njegova službenog predstavljanja u Realu, op.a.) će biti najveći trenutak u mom životu.

Na kraju je Ronaldo, koji će u Realu vjerojatno nositi dres s brojem 9, komentirao i glasine o svojem životu playboya koje ga prati po medijima.

  • Nisam ona osoba o kojoj se piše u žutoj štampi i u senzacionalističkim medijima.