Fuad Muzurović
0

"Žao mi je što se nije ostvarila Ćirina želja"

Sarajevo-x.com
Fuad Muzurović (Foto: Arhiv)
Fuad Muzurović (Foto: Arhiv)
Bivši selektor fudbalske reprezentacije BiH, Fuad Muzurović je rekao da mu je žao što u žrijebu za baraž nismo dobili Francusku kako bi se ostvarila Ćirina želja za osvetom zbog poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva 1998. godine.

"Svejedno je koga smo izvukli, jer je riječ o jakim reprezentacijama, ali ovi mladići imaju dovoljno snage i moći da ostvare rezultat koji svi priželjkujemo", rekao je Muzurović

On je dodao da su nas obradovali toliko puta i da je konačno vrijeme da nas odvedu na veliko takmičenje. "Dobra je stvar što ćemo revanš igrati na Bilinom polju. Bez obzira što naši igrači imaju probleme sa žutim kartonima mislim da se niko neće štedjeti i da će igrati bez zadrške", rekao je Muzurović.

Bivši selektor je iskazao vjeru u sadašnjeg rekavši da će Ćiro dobro posložiti kockice i da će sve besprijekorno funkcionisati.

Iako je Cristiano Ronaldo velika prijetnja po gol naših zmajeva, Muzurović je napomenuo da je on određeno vrijeme rovit i da je obnovio povredu zgloba te da neće imati dovoljno vremena da se vrati.

"Portugal generalno ima problema sa formom nakon što su izgubili finale od Grčke. U ovim kvalifikacijama su im se poklopili rezultati i može se reći da su drugi uradili više za njih", prokomentarisao je Muzurović formu portugalske reprezentacije.

Za kraj je Muzurović rekao da će igrači u dvije utakmice smoći snage i da će bespoštedno ići na sve ili ništa.

"Svi zajedno poželimo Ćiri da sa svojim mladićima ostvari našu želju i da nas obraduje odlaskom na SP", rekao je Muzurović za naš portal.

Senijad Ibričić, vezni igrač Hajduka i reprezentacije, djelimično je zadovoljan žrijebom baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

"Ne mogu reći niti da sam zadovoljan niti da nisam. Meni je nabitnije da smo izbjegli Rusiju. Možemo li izbaciti Portugal? Ovo je sada sve stvar sreće. Učinićemo sve da odemo na Svjetsko prvenstvo“, rekao je Ibričić za Sarajevo-x.com