Kaka
0

"Zahvalan sam Mourinhu, možemo do trostruke krune"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U madridskom Realu nisu izgubili nadu u trostruku krunu, barem ako je vjerovati riječima Kake, dvostrukog strijelca u 3-0 gostujućoj pobjedi "kraljeva" na gostovanju kod Athletica u subotnjoj utakmici 31. kola španskog nogometnog prvenstva.

Kaka se cijelu sezonu muči s povredama, a dva postignuta gola iz penala, kaže, pomoći će mu ojačati samopouzdanje.

"Moram naporno raditi da bih mogao ponovo uživati u nogometu. Imao sam problema s koljenom koje me limitiralo u nastupima. Osjećam da mnogo toga dugujem Realu, a to što nisam ispunio očekivanja me tišti.

Zahvalan sam na svemu treneru Joseu Mourinhu, mnogo je učinio da bi mi pomogao. S njim nemam nikakvih problema, on je veliki stručnjak, pomaže mi da se igrački uzdignem", kazao je Kaka iz kojeg pršti optimizam.

Može se to vidjeti u najavi revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka koja Real vodi na White Hart Lane na kojem će braniti 4-0 pobjedu protiv Tottenhama. Nakon te utakmice, madridska ekipa igra "el clasico" protiv branitelja naslova španskih prvaka.

"Naravno da možemo pobijediti Barcelonu, naravno da možemo osvojiti naslove u ligi, Kupu kralja i Ligi prvaka. Ipak, prije svega se moramo usredotočiti samo na Tottenham", zaključio je brazilski as.