Nogomet
19

Za navijače BiH u Atini rezervisano 1.750 ulaznica, prodaju vrši NS BiH

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Shodno dogovoru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i Fudbalske asocijacije Grčke za navijače BiH rezervisano je 1.750 ulaznica, a cijena jedne ulaznice je 10 eura.

Fudbalska asocijacija Grčke neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 1. novembra 2016. godine do 24:00 sata putem e-mail adrese [email protected].

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije svog identifikacionog dokumenta (pasoša) i adrese prebivališta, te spiska navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i adresom prebivališta.

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, sa adresom prebivališta, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Grčkoj.

Nadležna služba NS BiH će razmotriti sve aplikacije do 4. novembra 2016. godine, kada će započeti prodaja ulaznica. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena bit će o tome blagovremeno obaviješteni.

U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS BiH će razmotriti i eventualnu mogućnost preuzimanja ulaznica i u Atini, na dan utakmice.

Kontakt osoba NS BiH je Dženita Sijamić, a sve informacije navijači koji namjeravaju putovati u Grčku mogu se obratiti na broj telefona 033/276-689.

Susret Grčka - BiH u okviru četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine igra se u Atini 13. novembra u 20:45 sati.