Nogomet
0

William Hill nudi opkladu na Adebayorovu kaznu

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadač Manchester Cityja Emmanuel Adebayor (25) u iščekivanju je presude Disciplinske komisije Engleskog nogometnog saveza.

“U ubrzanom procesu Adebayora teretimo za nasilno ponašanje u slučaju s Robinom van Persiejem koji je rezultirao povredama lica Arsenalova igrača. Adebayora teretimo i za neprimjereno vladanje u slučaju kada je pretrčao cijeli teren kako bi proslavio svoj pogodak pred Arsenalovim navijačima”, stoji u saopćenju koje je FA izdao u utorak.

Cityjev togoanski napadač dakle suočen je s dvjema optužbama, baš kao što je bio suočen s gnjevom s tribina koje su ga zasule (Daily Mirror je izbrojao) trima plastičnim bocama i dvjema kovanicama.

Naravno da se u cijeli incident brzo umiješala i kladionica, koja je ponudila koeficijente na broj utakmica koliko će Adebayor morati propustiti.

Prema William Hillu najizglednije je da će to biti četiri utakmice za što se na dvije uložene funte može izvući sedam. Na šest utakmica kazne nudi se 13 funti na uložene dvije, dok je omjer 9-2 ponuđen svima koji misle da Adebayor uopće neće biti kažnjen.