Nogomet
0

Werder ne odustaje od Podolskog

FENA
Sportski direktor Werdera Klaus Allofs ponovo je istakao o zanimanje tog kluba za Bayernovog nogometnog napadača Lukasa Podolskog.

U intervjuu za Sportbild, Alofs je istaknuo: "Želimo dovesti Podolskog jer u njemu vidimo igrača koji ima puno prostora za napredak. Vidjeli ste kako je u našem klubu napredovao Miroslav Klose".

Werder ima u proračunu 12 miliona eura za dovođenje novog napadača. Budući da je još nepoznato kada će se u prvu ekipu vratiti Ivan Klasnić i Aaron Hunt, te kada će dohvatiti top formu, u klubu iz Bremena već razmišljaju o pojačanju. Podolskog je Bayern doveo iz Kolna za 10 miliona eura, a ugovor mu vrijedi do 2010. godine.

"Od takvog igrača ne odustajete tek tako", kaže Allofs.

Werder je zaigrao psihološku igru, pa bi tako njegovi reprezentativci, Torsten Frings, Tim Borowski, Clemens Fritz i Per Mertesacker, trebali nagovoriti Podolskog da pristupi njihovom klubu.

"Pričali smo o tome i zezali se na taj račun. Naravno, on mora sam donijeti tu odluku. Mislim da bi mu bilo bolje da dođe kod nas, jer bi u Werderu dobio puno više prilike u prvoj ekipi nego u Bayernu", rekao je Torsten Frings.