Očekuje pozitivne komentare
34

Wayne Rooney pokrenuo oficijelnu internet-stranicu

Klix.ba
Wayne Rooney (Foto: AFP)
Wayne Rooney (Foto: AFP)
Fudbaler Wayne Rooney je pokrenuo svoju prvu oficijelnu internet-stranicu.

Client Triple S Sports & Entertainment, menadžmentska kompanija napadača Manchester Uniteda i reprezentacije Engleske, je željela novi medijski centar za razne aspekte Rooneyjeve karijere, kojima bi obožavatelji mogli lako pristupati.

Rooney je stranicu napravio u saradnji sa digitalnom agencijom Lightmaker. Stranica će najviše služiti kao izvor njegovih izjava na društvenim mrežama, kao što su Twitter i Facebook.

"Veoma sam zadovoljan dizajnom stranice www.officialwaynerooney.com. Lightmaker je napravio nevjerovatan posao. Očekujem pozitivne komentare javnosti", kazao je Rooney.

"Čast nam je da je Wayne odabrao baš nas. Usko smo sarađivali kroz cijeli proces kako bismo bili sigurni da će njegovi obožavatelji uživati gdje god da se nalaze i bez obzira na to preko kojeg uređaja surfaju. Wayne je 100 posto posvećen svojim obožavateljima, a naš dizajn sakuplja sve njegove izjave sa društvenih mreža, kako bi im mogli što lakše pristupiti. Stranica će vremenom evoluirati. Postepeno ćemo dodavati nove sekcije", kazao je George Anger, šef menadžmenta Lightmakera.