Nogomet
1

Vujošević: Razmijenio sam udarce s navijačem Crvene zvezde

FENA
Duško Vujošević
Duško Vujošević
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je sinoć nakon poraz od Crvene zvezde u polufinalu play-offa ABA lige kako je njegova ekipa dala maksimum i da je to limit te ekipe.

"Protivnik ima kvalitetu, posebno dužinu klupe, što se vidjelo u seriji. Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale i zahvalio bih se državi na velikoj pomoći koju je Partizan imao. Jučerašnja utakmica bila je presudna u seriji i još jednom sam se uvjerio da je bilo skandalozno suđenje. Svako zlo ima kraj i kako kaže crnogorska poslovica 'I ovo će se lane zvati' i treba to izdržati", rekao je Vujošević poslije utakmice na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je poručio da se nada da će publika nastaviti podržavati tim, usprkos tome što nije izboren plasman u Euroligu.

Vujošević je poslije utakmice bio akter tučnjave s jednim predstavnikom Crvene zvezde, za kojeg je rekao da je jedan od vođa Zvezdinih navijača.

"Hodnici su mjesto gdje mora biti osiguranje, a i jučer je Zvezda dovukla nekoliko vođa navijača u halu. Sačekao sam da igrači Zvezde prođu, a prišao mi je čovjek i nešto dobacio, poslije čega je došlo do razmjene udaraca, ne znam mu ni ime, ali čuo sam da je jedan od vođa navijača Zvezde. Žandarmerija je saslušala dečka i ne znam zašto se podmeće ime Mirka Pavlovića", dodao je Vujošević.