Španija
0

Vudu-čarobnjak prijeti Cristianu Ronaldu i Realu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Urok na najskupljeg nogometaša Real Madrida Cristiana Ronalda, a time i na “kraljevski klub”, sprema se baciti jedan španski Iluzionist . Najavio je to sam u pismu El Mundo Deportivu.

Katalonski je dnevnik, tradicionalno sklon Barceloni, pismo vudu-čarobnjaka objavio ne navodivši mu imena i prezimena. U njemu ovaj otkriva da je od njega zatraženo začarati Real, te da će to učiniti povrijeđivanjem portugalskog napadača. Naručitelja posla nije mogao otkriti.

“Ne mogu obećati da će se Cristiano Ronaldo teško povrijediti, ali sigurno je da će daleko više vremena provoditi van terena nego na njemu“, navode u Mundo Deportivu uz dodatak:

"Kombinacija sam duhovnika i liječnika. Ne mogu otkrivati identitet vlastitih sljedbenika iz povjerljivih razloga".

Novina tvrdi da se već treći put javno opsjenarstvom prijeti madridskom klubu. Ranije su mete vudu-čarobnjaštva bili David Beckham i Brazilac Ronaldo, i to 2003. godine. Tri godine potom, 2006., u istom su kontekstu kao mete spominjani Iker Casillas, Sergio Ramos i Fabio Cannavaro.

“U oba je navrata Real utonuo u trajnija krizna razdoblja”, dodao je vještac, napomenuvši da je "Ronalda već počeo tretirati", te da je to "dugotrajan i komplikovan proces".

Iz madridskog kluba odbili su naširoko komentirati napis kratko saopćivši:

"To je jedna vrsta ludosti kojima smo ionako svakodnevno okruženi!”