Kaka
0

"Vjerujem u korektnost Milanovih navijača"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Brazilski nogometaš Kaka se vraća na San Siro, tamo gdje je proveo posljednjih šest sezona. U utorak, naime, Milan i Real Madrid igraju utakmicu 4. kola skupine C Lige prvaka.

Brazilski veznjak je ovog ljeta napustio Milan, te je pojačao redove popularnog "kraljevskog kluba", a protiv "svojih" je igrao prije dvije sedmice, ali ne toliko uspješno u madridskom ogledu, s obzirom da je Kakina bivša ekipa slavila pobjedu 3-2. Sada, pak, Kaka i društvo iz Madrida najavljuju uzvrat.

  • Dolazimo po pobjedu, a ja još mogu reći kako očekujem korektan odnos od strane Milanovih navijača - rekao je novinaraima La Gazzette dello Sport po dolasku u Milano 27-godišnji Brazilac.

  • Nadam se da će mi cijeniti sve što sam napravio za ovaj klub zadnjih godina. Vjerujem da nikada nisam okaljao ime kluba, dres koji sam nosio i njih same, Milanove navijače. Otišao sam, jer je i to dio naših nogometnih karijera, ali Milan će mi uvijek ostati u srcu - završio je Kaka.

Brazilac je, inače, spomenuo da se Real ne nalazi u krizi, da su osokoljeni posljednjom prvenstvenom pobjedom, te da na San Siro dolaze po bod(ove), iako očekuje tvrdu i napetu utakmicu.