Trenira odvojeno od saigrača
1

Villas-Boas: U razgovorima oko Modrića je došlo do napretka

Totalsport
Luka Modrić (Foto: Arhiv/AFP)
Luka Modrić (Foto: Arhiv/AFP)
Još je jednom na konferenciji za novinare menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas bio primoran govoriti o situaciji oko hrvatskog nogometaša Luke Modrića.

Već sedmicama 26-godišnji vezni igrač trenira odvojeno od saigrača i čeka da se realizira transfer u Real Madrid. Odlazak u špansku prijestolnicu još nije dočekao, a premda se prijelazni rok bliži kraju, još uvijek nije isključeno da će dva kluba postići dogovor.

"Situacija oko Luke Modrića je u rukama predsjednika Daniela Levyja koji mi je potvrdio da su razgovori u toku. Došlo je i do određenog napretka i sve bi moglo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana. Luka nastavlja trenirati odvojeno i pretpostavljam da će biti tako do kraja prijelaznog roka", rekao je Villas-Boas u današnjem razgovoru s predstavnicima medija.

Opovrgnuo je mladi portugalski stručnjak da Tottenham lovi Leandrea Damiaa iz Internacionala i Williana iz Šahtara, premda nije skrivao da obojicu Brazilaca iznimno cijeni.

"Leandro je fantastičan igrač. Išao sam ga gledati u Brazil u danima kad sam bio bez posla. Jasno je da je dobar, dobar igrač, ali u ovom trenutku nam nije meta budući da smo dovođenjem Emmanuela Adebayora zatvorili napadačku liniju.

Što se tiče Williana, nismo poslali ponudu Šahtaru. Za njega sam bio zainteresiran prošle godine, radi se o iznimno talentiranom igraču. No, ne bih želio duboko ulaziti u ovo pitanje jer smatram da bi to bilo nepošteno prema Šahtaru s kojim imam dobre odnose."