Nogomet
0

Villas-Boas: Sada će biti teško osvojiti naslov

Totalsport
Villas-Boas
Villas-Boas
Iako je prije samo nekoliko dana nakon remija protiv Tottenhama tvrdio da je njegova ekipa i dalje u igri za naslov, menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas je u ponedjeljak promijenio priču.

Prisilio ga je na to novi razočaravajući nastup njegovih nogometaša koji su u 18. kolu Premierlige na svome Stamford Bridgeu odigrali samo 1-1 protiv Fulhama. Dva Manchestera, City i United, bježe im na vrhu tabele velikih 11 bodova.

"Sada će biti prilično teško osvojiti naslov. Imali bismo dobar decembar da smo iz dvije domaće utakmice, protiv Wigana i Fulhama, uzeli šest bodova. No, osvojili smo samo dva i sada će nam biti teško. Nema nikakve drame u tome što sam u nekoliko dana promijenio mišljenje, jednostavno moram biti realan", rekao je nakon utakmice portugalski stručnjak koji se morao suočiti i s pitanjem zašto je protiv Fulhama prednost u napadu dao Fernandu Torresu umjesto Didieru Drogbi koji je u dobroj formi u posljednje vrijeme.

"Drogba je igrao u svakoj utakmici od novembra, osim u Carling Cupu. Zato smo odlučili uvesti Fernanda koji je odigrao dobru utakmicu i asistirao Juanu Mati za pogodak".