Iako svi žele da ode
0

Villas-Boas: Nikada neću dati otkaz

Totalsport
Andre Villas-Boas (Foto: AFP)
Andre Villas-Boas (Foto: AFP)
"Ovo je jedan od najtežih poslova na svijetu, ali mogu reći jedno. Nikada neću dati otkaz, nisam tako naučen", rekao je portugalski trener Andre Villas-Boas, trenutno strateg Chelseaja koji je blizu izlaznih vratiju sa Stamford Bridgea.

Odavno je već Villas-Boas blizu otkaza. Mnogi njegovi igrači su mu okrenuli leđa, u svlačionici se stvorila grupa igrača koja traži njegov odlazak. Navijači također polako gube strpljenje s Portugalcem, kao i vlasnik Roman Abramovič, što je ipak najbitnije za Villas-Boasa.

"Uostalom, zašto mislite da bih morao otići? Tko kaže da bih trebao otići?", pitao je novinare Villas-Boas.

Potom su se novinari okrenuli "slučaju Lampard", odnosno, javnom kritziranju Portugalca od strane igračkog starosjedioca koji više nije mogao podnijeti da često sjedi na klupi za rezervne igrače.

"On je izrazio svoje mišljenje i ima pravo na to. On misli da u svemu nešto nedostaje, a ja mislim da ništa ne nedostaje. Uostalom, je li postoji jedan igrač u povijesti koji je bio u sjajnom odnosu s menadžerom, a da nije igrao non-stop. Naravno, nema. Ne, ja nemam problema s igračima ", završio je Villas-Boas.