Daily Mail i Goal.com
1

Villas-Boas je novi trener Tottenhama

Totalsport
Andre Villas-Boas (Foto: Arhiv/AFP)
Andre Villas-Boas (Foto: Arhiv/AFP)
Engleski tabloid Daily Mail objavio je vijest da je portugalski nogometni stručnjak Andre Villas-Boas potpisao ugovor s Tottenhamom i tako se nakon svega četiri mjeseca od otkaza u Chelseaju vratio u Premier ligu.

Villas-Boas (34) je po drugi put u svega godinu dana sletio u glavni grad Engleske kako bi postao trener jednog londonskog kluba. Ovoga puta riječ je o Tottenhamu, kako tvrdi Daily Mail, koji mu je ponudio, a ovaj pristao, trogodišnji ugovor.

Mladi Portugalac na menadžerskoj klupi Spursa nasljeđuje Harryja Redknappa kojeg je predsjednik Daniel Levy najurio iz kluba, odnosno nije mu ponudio novi ugovor. Villas-Boas je sa sobom poveo vjerne asistente Josea Mario Rochu i Daniela Sousu.

Kao prva pojačanja, za koja će dobiti navodno 70 miliona funti, Portugalac namjerava dovesti Islanđanina Gylfija Sigurdssona, zatim Belgijanca Jana Vertonghena, napadača Chelseaja Daniela Sturridgea i Brazilca Oscara.

Villas-Boas se nada da će, ukoliko najbolji igrač Tottenhama Luka Modrić ode u Real Madrid, u suprotnom smjeru doći argentinski napadač Gonzalo Higuain. Navodno je Portugalac njegov veliki obožavatelj, ali jednako je tako veliko i pitanje hoće li Argentinac pristati igrati za klub koji nije čak ni u Ligi prvaka.