"Odnosi se moraju mijenjati"
0

Villas-Boas: Abramovič stoji iza mene

Sarajevo-x.com
Andre Villas-Boas (Foto: AFP)
Andre Villas-Boas (Foto: AFP)
Menadžer nogometaša Chelseaja, Andre Villas-Boas, tvrdi da će se izdići iznad nevolja koje su ga zadesile u londonskom klubu.

"Ako igrači žele biti dio ovog kluba u budućnosti, moraju podržati projekt svojim nastupima. Ako me neki od njih ne podržavaju, to je normalno. Dva igrača su već napustila klub i toga će biti i dalje. Međutim, kontakti i odnos između igrača i trenera morat će se mijenjati", rekao je portugalski stručnjak za tabloid The Sun.

Naveo je kako igrači moraju prvenstveno raditi za uspjeh kluba. "Ni u jednom klubu neće nagraditi igrača koji se nedovoljno zalaže, a naš je cilj ostvariti što bolji plasman u Premiershipu i boriti se za dva trofeja koja su nam još u igri. Stvarno trebamo dobre rezultate kako bismo se vratili na pravi put", dodao je on.

Villas-Boas, čiji se tim u subotu sastaje s Birminghamom u FA Cupu, tvrdi da ima podršku vlasnika kluba, Romana Abramoviča. "Imali smo timski sastanak jer naši rezultati nisu bili dovoljno dobri, a odgovornost mora biti podijeljena između igrača i uprave. Vlasnik nije bio na tom sastanku. On, naravno, može raditi šta god želi, ali će uvijek saslušati mene prije nego bilo kojeg drugog igrača. Moj autoritet nije upitan, jer Roman stoji iza mene", poručio je Villas-Boas.