Primera
0

Villareal protiv Seville do prve gostujuće pobjede

Totalsport
Villarealu prva tri boda s gostovanja (Foto: AFP)
Villarealu prva tri boda s gostovanja (Foto: AFP)
Tek u 22. kolu španske nogometne lige Villareal je uspio slaviti na jednom gostovanju. Pošlo im je to za rukom kod Seville.

Od kako je tim s El Madrigala preuzeo Jose Molina Villareal je u pet utakmica osvojio osam bodova i pobjegao sa začelja, a domaćim remijima s Barcelonom i Valencijom, te pobjedi nad Sportingom, konačno su pridodali i gostujuća tri boda. Sva tri pogotka u vrlo otvorenoj utakmici djelo su nogometaša Villareala budući je nakon vodstva "žute podmornice" preko Valera iz 22. minute rezultatsku ravnotežu autogolom uspostavio Bruno u 33. minuti.

U jeku napada Seville Camunas je zabio pobjednički gol, a potom u drugoj minuti sudijskog dodatka dobio drugi žuti odnosno isključujući crveni karton. Sevilla, za koju večeras nije igrao naš Emir Spahić, već četiri utakmice u nizu ne zna za pobjedu, a nakon zadnja dva kola u kojem su ubilježili poraze pozicija trenera andaluzijske ekipe Marcelina Garcije Torala je vrlo uzdrmana.

Kasnije igraju Real Zaragoza i Rayo Vallecano, te Atletico Madrid i Valencija.

Primera, 22. kolo:

Sevilla – Villareal 1-2 (Bruno 33-ag / Valero 22, Camunas 81)

Redoslijed: 1. Real Madrid 55, 2. Barcelona 48, 3. Valencija 36, 4. Levante 32, 5. Espanyol 32...11. Sevilla 26...15. Villareal 23...