Nogomet
0

Vieri potpisao predugovor s Botafogom

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Brazilski dnevnik O Globo donosi informaciju kako je talijanski nogometaš Christian Vieri (36), unatoč nedavnoj objavi o povlačenju u mirovinu, potpisao predugovor s brazilskim prvoligašem Botafogom.

Da vijest nije bez pokrića potvrdio je i FIFA-in agent Frank Assuncao, koji je otkrio da bi Vieri uskoro trebao stići u Brazil na medicinski pregled.

  • Sve je dogovoreno. Preliminarni razgovori privedeni su kraju, dogovoru nedostaju samo završni detalji - rekao je Assuncao.

Ukoliko dođe do realizacije transfera Botafogo bi trebao biti Vierijev 13. klub u karijeri. Posljednji za koji je Vieri nastupao bila je Atalanta s kojom je sporazomnu raskinuo ugovor na isteku prošle sezone.

Vieri je bogatu karijeru započeo davne 1991. godine u Torinu, a najdulje se zadržao u Interu, čije je boje branio šest godina (od 1999. do 2005.), te je ukupno u dresu “nerazzurra” postigao 103 pogotka u 144 odigrane utakmice.

Osim za Inter, Vieri je igrao među ostalima i za madridski Atletico, Juventus i Lazio, a za talijansku reprezentaciju ukupno je odigrao 49 utakmica i zabio 23 pogotka.