Nogomet
1

Vidić: Engleska danas ima više šanse nego posljednjih godina

Totalsport
Nemanja Vidić (Foto: EPA)
Nemanja Vidić (Foto: EPA)
Engleska na Svjetsko prvenstvo u Brazilu odlazi s nešto manjim očekivanjima nego što je to bilo ranije, a Nemanja Vidić, budući stoper Intera, smatra kako će to pomoći u ostvarivanju dobrog rezultata.

Nakon godina provedenih u Engleskoj u dresu Manchester Uniteda, Nemanja Vidić seli u milanski Inter, a na oproštaju s Engleskom poručio je kako je njena reprezentacija sposobna za odličan rezultat u Brazilu.

"Da budem iskren, mislim kako Engleska danas ima više šanse nego što je to imala ranijih godina. Cijelo okruženje oko reprezentacije je puno bolje jer su očekivanja nešto niža i to bi trebalo pomoći igračima. Ne tvrdim da će Engleska osvojiti naslov svjetskog prvaka, ali sam siguran da će imati dobar nastup", rekao je Vidić za Manchesterovu stranicu.

Što se tiče kandidata za naslov prvaka, ističe Španiju i Njemačku.

"Ako gledamo imena, onda je jasno da je Španija uvijek ekipa koja ima najviše šansi za trofej, a tu je i uvijek jako dobra Njemačka. Nisam siguran što se tiče talijanskih šansi, dosta toga ovisit će o oporavku Rossija koji je vrlo važan igrač. Međutim ja sam loš prognozer i siguran sam da neka reprezentacija koju nisam ni spomenuo ima veće šanse od ovih", dodao je Vidić.