Nogomet
0

Van Persie: Spreman sam za Villarreal

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Engleski dnevnik The Mirror piše kako se holandski napadač Robin van Persie oporavio od ozljede prepona, te će biti spreman za uzvratni dvoboj četvrtfinala Lige prvaka protiv Villarreala.

Također, The Mirror navodi kako je Van Persie spreman i na produženje ugovora koji mu ističe za 15 mjeseci, te da su pregovori već započeli, ali su privremeno odgođeni do kraja sezone.

Van Persie traži od Arsenalove uprave i menadžera Arsenea Wengera jamstva o ambicijama kluba, budući da “topnici” naslov čekaju od 2005. godine kada su podigli trofej pobjednika FA Cupa.

'Imali smo nekoliko sastanaka i atmosfera je na njima bila jako pozitivna. Najbitnije da su obje strane zainteresirane za produljenje, a to je prvi korak ka potpisivanju ugovora', rekao je Van Persie.

'Šef (Wenger) ne želi trenutno razgovarati o novom ugovoru, već ćemo nastaviti razgovore na isteku sezone. Nemam problema s time, čekaju nas važne utakmice (uzvrat četvrtfinala LP-a s Villarrealom i polufinale FA Cupa s Chelseajem) i trebamo se na njih usredotočiti', dodao je holandski napadač.

Wenger protiv Villarreala neće moći računati na ozlijeđene Johana Djouroua, Manuela Almuniju, Williama Gallasa i Gaela Clichyja.