Mirror
0

Van Nistelrooyeve sjajne igre nisu zaboravljene

Totalsport
Ruud van Nistelrooy (Foto: AFP/File)
Ruud van Nistelrooy (Foto: AFP/File)
Sve se više spominje mogući transfer nizozemskog napadača Ruuda van Nistelrooyja (33) u Tottenham. Interes ne skriva ni menadžer Harry Redknapp, a sve ga učestalije spominju i engleski mediji.

Brojkama potkrepljen tekst u kojem se navija za povratak Nizozemca iz Real Madrida u Englesku objavio je Daily Mirror čiji autor piše: "Van Nistelrooy je legenda Manchester Uniteda sa 150 golova u 220 utakmica za tim prvaka. U prvoj je sezoni u Realu, u koji je stigao 2006. godine, bio najbolji strijelac lige s 25 pogodaka, a ekipa je osvojila naslov prvaka."

"U martu 2008. operisao je gležanj, ali se vratio i sezonu završio s 20 golova u 32 utakmice. Povrede su ga spriječile u većem broju nastupa sljedeće sezone, pa je postigao deset golova u dvanaest odigranih utakmica, a ove je u statusu igrača s klupe bio strijelac jednog gola u četiri odigrane utakmice."

"Ukupno je pogodio 46 puta u 68 prvenstvenih utakmica za Real i postigao 65 golova u ukupno 97 utakmica za tu momčad u svim natjecanjima."

"Njegove sjajne igre u Premiershipu nisu zaboravljene. On je sjajan nogometaš i genijalan strijelac i lijepo bi bilo imati takvog igrača u timu", izjavio je Redknapp nedavno, na što se opet nadovezuje Mirror:

"Van Nistelrooy ne bi trebao 'rovariti' u šesnaestercu, već bi samo trebao čekati da prilika 'sijevne' s lijeve strane preko Nike Kranjčara, s desne od Aarona Lennona ili kroz sredinu preko Luke Modrića."