Nogomet
0

Van Nistelrooy odbio ponudu Spursa

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Nizozemski napadač Real Madrida, Ruud van Nistelrooy (33) odbio je tokom ljetnih mjeseci ponudu Tottenhama, jer bi njeno prihvaćanje značilo korak unatrag u njegovoj karijeri.

Unatoč tomu što se “kraljevski klub” dobrano financijski istrošio, ali i pojačao dovođenjem Cristiana Ronalda, Kake i Karima Benzeme, Van Nistelrooy koji je zaliječio operirano desno koljeno, smatra kako i za njega ima mjesta u napadu Reala, pa se neće bez borbe predati da ga i zasluži.

  • Najlakše bi mi bilo otići u neki manji klub, ali nemam namjere napustiti Madrid. Želim znati za što sam sposoban - kazao je Nizozemac koji je postigao 45 golova u 67 odigranih utakmica od kada je 2006. godine prešao u Real iz Manchester Uniteda.

  • Znam da mogu igrati na najvišoj razini, fizički sam za to spreman, a osjećam se i bolje nego prije ozljede. Samo trebam pronaći svoj ritam, što će doći s utakmicama. Liječnik koji me operirao kazao mi je da mogu igrati još sigurno tri godine, te da neću osjećati posljedice niti kada se umirovim.