Popušili lulu mira
0

Van Gaal i Hoeneß se pomirili

Totalsport
Uli Hoeneß
Uli Hoeneß
Trener nogometaša Bayerna Louis van Gaal i predsjednik kluba Uli Hoeneß ''popušili su lulu mira'' nakon međusobnih predbacivanja posljednjih dana.

Hoeneß je Van Gaala u jednom televizijskom intervjuu opisao kao vrlo tešku osobu za komunikaciju koja ne prihvaća tuđa mišljenja, a zamjerio mu je i tretman određenih igrača, primjerice Marija Gomeza, Anatolija Timoščuka i Martina Demichelisa.

"Vrlo sam razočaran riječima kojima me predsjednik opisao jer mislim da je jedan od mojih najvećih kvaliteta komunikativnost", odgovorio je putem medija Van Gaal.

Bayern u srijedu gostuje kod rumunjskog Cluja u 4. kolu E grupe Lige prvaka, a eventualnom pobjedom bi i matematički osigurao plasman u nokaut-fazu. No, svađa i prepucavanja dvije vrlo važne karike u klupskom lancu zasjenili su pripreme za utakmicu.

No, klub je u utorak navečer saopćio da se klupsko čelništvo sastalo s Van Gaalom po dolasku u Rumuniju, te da su si holandski trener i Hoeneß pružili ruke, te sklopili ''mirovni sporazum''. Dogovorili su se da će preći preko sukoba, te nastaviti raditi svoj posao najbolje što mogu za dobrobit bavarskog nogometnog gorostasa.