Trener Valencije
0

Valverde: Odlazimo uzdignute glave iz Pariza

Totalsport
Ernesto Valverde (Foto: AFP)
Ernesto Valverde (Foto: AFP)
Trener Valencije Ernesto Valverde naglasio je da je uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a bila otvorena do kraja.

Dvoboj na Parku prinčeva završio je rezultatom 1-1, a Parižani su prošli dalje zahvaljujući pobjedi s 2-1 na Mestalli prije tri sedmice. Valencia je u francuskoj prijestolnici povela u 55. minuti pogotkom Jonasa, a 11 minuta kasnije je izjednačio Ezequiel Lavezzi.

"Došli smo ovdje s nadom da možemo proći. Bilo je teško, ali kako je utakmica prolazila, bilo smo sve uvjereniji da možemo postići gol koji će PSG-u poremetiti ravnotežu. Uspjeli smo u tome, ali smo nažalost brzo primili gol. No, utakmica je ostala otvorena do kraja", rekao je Valverde.

PSG se, kako je rekao, nakon izjednačujućeg pogotka povukao jer im je remi odgovarao.

"Nama je bilo svejedno jer smo ionako za prolaz morali postići najmanje dva gola. Pokušavali smo, imali smo puno kornera, ali na kraju nam je ponestalo preciznosti. Ispali smo, ali odlazimo uzdignute glave", zaključio je trener Šišmiša.

Argentinski vezni nogometaš domaćih Javier Pastore je dodao:

"Znali smo da nas čeka težak posao. Dominirali smo, a Lavezzijev nam je pogodak neizmjerno pomogao. Ovo je rezultat kakav smo htjeli, plasman u četvrtfinale je iznimno važan i za navijače i za klub".