Nogomet
0

Valladolid smijenio trenera

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španjolski nogometni prvoligaš Valladolid smijenio je trenera Onesima Sancheza u ponedjeljak, dan nakon poraza od Villarreala 2-0 na domaćem terenu u dvoboju 30. kola Primere.

Valladolid je u zadnjih sedam kola osvojio samo četiri boda, te se na ljestvici nalazi na pretposljednjem, 19. mjestu s 24 boda. Teško je očekivati da bi se mogao spasiti od ispadanja u drugu ligu, no, predsjednik Carlos Suarez pokušava učiniti sve da do toga ipak ne dođe. Za početak je smijenio trenera...

  • Nakon jučerašnjeg razočaranja, kao i ostalih u zadnje vrijeme, odlučili smo smijeniti trenera. Još ne znamo ko će ga naslijediti. Prvi korak u razgovoru s potencijalnim kandidatima za mjesto novog trenera jest – nemati aktualnog trenera. Mi ga trenutno nemamo. Tražimo stručnjaka koji bi u našem klubu potencijalno radio na duže staze. No, prvo bi morao promijeniti trenutni izgled naše momčadi – izjavio je predsjednik Valladolida za radio stanicu Cadena Ser.

Onesimo Sanchez preuzeo je vođenje Valladolida početkom veljače, naslijedivši tada Jose Luisa Mendilibara. No, zadržao se u klubu samo dva mjeseca, jer je osvojio tek šest od mogućih 30 bodova.