Nogomet
14

Vahid Halilhodžić za Klix.ba: Ponuda ima, ali sam fokusiran na Alžir

Piše: N. Jamaković
Vahid Halilhodžić
Vahid Halilhodžić
Francuski mediji ovih dana pisali su o tome da bi proslavljeni bh. trener i aktuelni selektor Alžira Vahid Halilhodžić mogao preuzeti klupu Marseillea.

U razgovoru za Klix.ba popularni Vaha je kazao da ponuda ima, ali da on zasad razmišlja samo o Alžiru i nastupu na Svjetskom prvenstvu.

"Moram vam reći da sam trenutno skoncentrisan isključivo na selekciju Alžira i Svjetsko prvenstvo u Brazilu koje je pred nama. Upravo sam u Alžiru završio mini pripreme sa igračima iz domaćeg prvenstva, jer nisam u ovom terminu imao mogućnosti da okupim cijeli tim", rekao je Vaha na početku razgovora za naš portal.

Na upit o ponudama, potvrdio je da ih ima, te naveo kako je to normalno u ovom periodu, kada se priča o transferima i kada su pojedini treneri manje ili više traženi.

"Mogu vam samo potvrditi da sam imao određenih ponuda, ali ništa konkretnije u ovom trenutku ne mogu govoriti. Reprezentacija Alžira je ta koja je u mom fokusu trenutno, a svoj ću status rješavati tek nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu", zaključio je Halilhodžić.