Nije bilo propusta
0

Utakmica između Sarajeva i Leotara je pokazatelj kvalitetne organizacije

Klix.ba
Utakmica 7. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine između FK Sarajevo i FK Leotar je pokazatelj kvalitetne organizacije jedne premijerligaške utakmice.

Igrači i rukovodstvo bordo kluba su korektno primljeni od strane domaćina i nikakav propust nije zabilježen. Naši navijači, koji su pratili susret na stadionu "Police", bez ikakvih problema došli su na stadion, pratili utakmicu, i uputili se nazad svojim kućama, navodi se u saopćenju FK Sarajevo.

FK Sarajevo ovim putem želi da se zahvali rukovodstvu FK Leotar na gostoprimstvu i policijskim jedinicama FBiH i RS na profesionalno urađenom poslu.

"Utakmica između FK Sarajevo i FK Leotar je zaista prošla fer i korektno, bez obzira kako se rezultat kretao. Zahvalio bih se organizatoru utakmice, FK Leotar, na gostoprimstvu i policijskim jedinicama FBiH i RS-a, na dobro urađenom poslu. Naši navijači, njih 150, je došlo na utakmicu, posmatralo istu i napustili su stadion bez ikakvih problema.", kazao je direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.

FK Sarajevo smatra da je jučerašnja utakmica u Trebinju odličan pokazatelj kako premijerligaška utakmica može proći bez ikakvih incidenata, iako navijači jednog kluba putuju 250 kilometara do stadiona na kojem se igra utakmica, stoji u saopćenju.