Frank Lampard
0

"Utakmica između nas i Nijemaca je pravi spektakl"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Zasad su poznata četiri para osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva, a definitivno je najspektakularniji ogled dvije ugledne evropske reprezentacije, Njemačke i Engleske.

Niti jedna od ove dvije reprezentacije se nije lako plasirala u drugi krug, no nakon što su ipak s uspjehom dočekali kraj prvog kruga postaju opasnost za svakoga od suparnika. Dakako, nakon međusobnog ogleda samo će jedna od te dvije reprezentacije ostati "živa" na Mundijalu.

"Svaka utakmica je posebna i teška, ali ona protiv Nijemaca je uvijek pravi glamur. I mi i oni te međusobne utakmice igramo ponajviše srcem", rekao je engleski veznjak Frank Lampard i nastavio:

"Nema više lakog ili teškog žrijeba. Svatko tko je prošao prvi krug je opasan. No, ako budemo igrali na način kako smo igrali protiv Slovenije, plus da budemo bolji realizatori, nemamo razloga strahovati od bilo koga. Možemo pobijediti svakoga ako smo pravi, ali možemo i izgubiti od svakoga ako nismo na razini. Mislim da to pravilo vrijedi za svaku od momčadi."

Lampard je na kraju dodao::

"Od osmine finala se sve zaboravlja. Ovo je novi turnir."