Nogomet
0

Ulice Žiline plavo-žute, navijači razvili zastave BiH ali i Brazila

Piše: N. J.
Foto: F. K./Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Navijači Bosne i Hercegovine koji su u velikom broju stigli u Žilinu, napravili su sjajnu atmosferu u tom gradu uoči večerašnjeg susreta bh. nogometne reprezentacije i selekcije Slovačke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Među našim navijačima vlada izvrsno raspoloženje i optimizam pred večerašnji meč, kojim naša reprezentacija odlučuje puno toga kada je riječ o plasmanu na SP u Brazil. Ulice Žiline danas su u plavo-žutoj boji, a rijeka navijača naše reprezentacije sa nestrpljenjem očekuje ulazak na stadion i davanje podrške Zmajevima.

U Žilini su razvili veliku zastavu Bosne i Hercegovine, ali i zastavu Brazila, čime šalju jasnu poruku o tome kakva su očekivanja pred večerašnji duel. Stigli su, kako javlja reporter portala Klix.ba, sa svih strana, a veliki broj ih još nema ni kartu za utakmicu. Na glavnom trgu u Žilini su napravili odličan štimung, u čemu je svoj doprinos dala i grupa Skroz pjevajući navijačke pjesme i himnu.

Navijači BiH su već polako krenuli i prema stadionu, gdje ih je već sada veliki broj. Svi su odličnog raspoloženja i očekuju pobjedu. Poželimo da se dobra i pozitivna navijačka atmosfera sa ulica u Žilini prenese i na stadion, te da bh. nogometaši ostvare novu pobjedu i tako se na najbolji način revanširaju Slovacima za poraz 0:1 u petak u Zenici.