Traži se najbolji literarni rad
0

Učestvujte u projektu ASUBiH i FK Sarajevo i osvojite nagradu

Klix.ba
Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASUBiH), zajedno sa Fudbalskim klubom Sarajevo, uskoro pokreće jedan zanimljiv projekat u kojem učestvovati mogu svi srednjoškolci Kantona Sarajevo koji su srcem vezani za bordo boju.

Oni koji odluče učestvovati i na taj način iskazati svoju ljubav prema voljenom klubu, trebaju napisati literarni rad na temu "Moj prvi odlazak na Koševo" i poslati ga na e-mail: [email protected] u periodu od 25. marta zaključno sa 1. majem tekuće godine. Najbolji rad će biti nagrađen.

"Ovim zajedničkim projektom sa ASUBiH, tačnije sa lokalnim timom Sarajevo, želimo pružiti mogućnost svim srednjoškolcima da na kreativan način iskažu svoju ljubav prema FK Sarajevo. Tema "Moj prvi odlazak na Koševo" je dosta široka i svi koji imaju namjeru da pišu rad, trebaju imati samo jednu vodilju, a to je povezanost sa voljenim bojama, bordo i bijeloj. Prvi komentari srednjoškolaca na ovaj projekat su zaista odlični. Vjerujemo da ćemo biti na teškim mukama prilikom izbora najboljeg rada", kazao je PR tima sa Koševa Tarik Trbić.

"Radove primamo od 25. marta, pa sve do 1. maja tekuće godine, na e-mail: [email protected]. Pozvao bih sve srednjoškolce, koji navijaju za FK Sarajevo, da uzmu učešće u ovom zaista zanimljivom projektu", dodao je Trbić.