Mostar se priprema
0

U subotu derbi Veleža i Zrinjskog

FENA
Mostar
Mostar
Povodom predstojećeg gradskog derbija između FK Veleža i HŠK Zrinjskog danas je mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić održao sastanak s predsjednikom Gradskog vijeća Muratom Ćorićem, predsjednikom Sportskog saveza Grada Mostara Hasanom Šišićem, čelnicima Veleža i Zrinjskog i pripadnicima MUP-a.

Sastanak je održan s ciljem da se predstojeći nogometni susret Zrinjskog i Veleža organizira na odgovarajućoj razini i uz poduzimanja svih sigurnosnih i organizacijskih mjera od strane policije i klubova.

Svi sudionici sastanka pozvali su navijače na primjereno i sportsko bodrenje te uzdržavanje od bilo kakvih provokacija ili nereda. Zaključeno je stoga i da predstavnici uprave oba kluba obave razgovore s navijačima.

Na sastanku je donesen i zaključak da grad Mostar financijski podrži organizaciju gradskog derbija te da Sportski savez grada Mostara u idućim danima koordinira zajedno s klubovima i policijom aktivnosti oko organizacije utakmice, koja se igra 13. septembra, saopšteno je iz Ureda za odnose s javnošću grada Mostara.