Golijada pod Bijelim Brijegom
0

FOTO / U fantastičnoj utakmici Zrinjski savladao Široki Brijeg sa 4:3

Sarajevo-x.com
Foto: Fotoservis
Foto: Fotoservis
Posljednja utakmica 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Zrinjskog i Širokog Brijega donijela je i najviše uzbuđenja u ovom kolu te čak sedam golova. Domaćini su slavili pobjedu rezultatom 4:3.

Prva utakmica trenera Slavena Muse na klupi Zrinjskog ostat će mu u sjećanju po fenomenalnoj utakmici i čak sedam golova.

Zrinjski je odlično otvorio utakmicu, golom Ivana Lendrića iz druge minute.

Da će utakmica biti odlična dao je naslutit Hrvoje Mišić svojim golom iz osme minute kojim je poravnao rezultat na 1:1.

Široki Brijeg je samo četiri minute kasnije uspio preokrenuti rezultat preko Wagnera. Brazilac je odlično iskoristio asistenciju Jure Ivankovića.

Tim se rezultatom otišlo na odmor, a Široki Brijeg je nastavio sa napadima i u drugom poluvremenu. Gosti su imali dobru priliku preko Wagnera u 54. minuti.

Deset minuta poslije, Mario Ivanković, kapiten "plemića", postigao je eurogol sa 30 metara za poravnanje rezultata na 2:2.

U 66. minuti Zrinjski je uspio preokrenuti rezultat u svoju korist. Ivanković je dobro centrirao što je iskoristio rezervista Mate Dragičević i poslao loptu u mrežu.

Isti akteri su bili u glavnim ulogama i u 81. minuti. Ivanković je asistirao, a Dragičević ponovo pogodio za povećanje vodstva.

Do kraja susreta Varea je smanjio vodstvo, ali Široki Brijeg nije imao snage za još jedan gol.