Uigravao igrače
0

Trapattoni otkrio prvu postavu za Euro

Totalsport
Giovanni Trapattoni
Giovanni Trapattoni
Izbornik nogometne reprezentacije Irske Giovanni Trapattoni konačno je na raspolaganju u punom treningu imao sve igrače, pa je uigravao prvu postavu koja bi trebala zaigrati protiv Hrvatske na Euru.

U talijanskom mjestu Montecatini završni dio priprema prije odlaska u Ukrajinu i Poljsku odrađuju nogometaši Irske koji su i prvi suparnici Hrvatske u grupi (10. juni).

Od povreda su se definitivno oporavili golman Shay Given i defanzivac John O'Shea, pa je izbornik Trapattoni imao mogućnost uvježbavati prvu ekipu koja će u ponedjeljak u Budimpešti odraditi zadnju pripremnu utakmicu protiv Mađarske.

Prema viđenom na treningu Irci će igrati u klasičnoj formaciji 4-4-2. Na golu je Given, u zadnjoj liniji s lijeva na desno su Stephen Ward, Sean St Ledger, Richard Dunne i John O'Shea. Na lijevom krilu bi ordinirati trebao Damien Duff, a na suprotnu stranu Trapattoni je postavio Aidana McGeadyja. Dva središnja vezna igrača su Keith Andrews i Glenn Whelan, dok je napadački dvojac Robbie Keane i Kevin Doyle.