Izgladio nesporazum s Enriqueom
0

Totti: Želim igrati do 40. godine

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Kapiten Rome Francseco Totti (35) dao je intervju za talijansku "Gazzettu dello Sport" u kojem je progovorio o nadolazećem rimskom derbiju s Lazijem, odnosu s trenerom Luisom Enriqueom i vlastitoj budućnosti.

Nedjeljni derbi protiv Lazija Totti će propustiti zbog povrede bedrenog mišića, ali kaže da očekuje skori povratak na terene.

"Šteta je što neću igrati protiv Lazija. Kada ću biti spreman? Ne znam, nadam se da ću biti spreman za Palermo (23. oktobra), ali trebam ići dan po dan", ističe Totti.

O odnosima s novim trenerom Luisom Enriqueom Totti kaže:

"Dobro se slažemo. Na početku su stvari bile malo teže, ali riješili smo ih i sada imamo dobar odnos. Na početku smo imali nekoliko nesporazuma, nisam siguran zašto. Tada nisam mogao shvatiti u čemu griješim. Bilo je nekih pogrešnih izjava i završio sam na klupi. Nakon toga sam se sastao s trenerom i sve raščistio. Kakav je Enrique trener? Mogao bih ga usporediti sa Spallettijem ili Zemanom zbog ofanzivnog stila igre".

Na kraju je velikan "giallorossa" objasnio kako nema namjeru tako skoro objesiti "kopačke o klin".

"Želim igrati do svoje 40. godine jer uživam. Nogomet mi je dao tako puno i ako ću biti zdrav, želim nastaviti igrati. Kada shvatim da više ne mogu, tada ću baciti ručnik, ali dosad mi to nije palo na pamet", kaže kapiten Rome.