Nogomet
0

Totti uskoro produžuje s Romom do 2014. godine

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Rome Francesco Totti ubrzo bi sa svojim klubom trebao produžiti vjernost, javlja La Gazzetta dello Sport.

Tottijev trenutni ugovor važeći je do 2010. godine, a godišnja plaća Rominog kapetana je 5.8 milijuna eura po sezoni. Iako je sjajni Romin napadač, koji je cijelu karijeru proveo u Romi, već u 33. godini života (rođen je 27. rujna 1976. godine), a u posljednje dvije sezone imao je jako puno problema s ozljedama, vrlo brzo bi trebao produžiti ugovor s klubom do 2014. godine.

Plaća bi mu prema novom ugovoru trebala biti za 20% manja, ali će ostati i dalje najbolje plaćeni igrač svog kluba, čiji je zaštitni znak već godinama.

Iako je, kao što smo spomenuli, često izbivao s terena zbog ozljeda, Totti je, kada je bio spreman, dokazao da je još uvijek klasni igrač. Ove sezone zabio je za Romu 12 golova u 22 odigrane utakmice u svim natjecanjima.

Drugim golom zabijenim Lecceu u dvoboju 32. kola Serije A (3-2), Romin je kapetan ušao među deset najboljih strijelaca u povijesti talijanske nogometne lige. Ukupno je u tom natjecanju postigao 175 pogodaka.