Engleska nogometna liga
0

Tottenham za Croucha ponudio 12 milijuna funti

Sarajevo-x.com
News of the World piše da je na pomolu transfer 201 centimetara visokog napadača engleske nogometne reprezentacije Petera Croucha (28) iz Portsmoutha u Tottenham.

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp prati Croucha od početka prelaznog roka, a londonski je klub i službeno poslao ponudu u zadnja 24 sata. Crouch je stigao u Portsmouth iz Liverpoola prošlog ljeta i čini se da će nakon samo jedne sezone u redovima “pompeyja”, za koji je zabio 11 golova u 35 premierligaških utakmica, napustiti klub.

Ponude za Croucha već su ranije plasirali Fulham i Sunderland, ali je ona Tottenhamova najbogatija, a tako bi visoki vižljasti napadač imao priliku ponovo sarađivati s trenerom s kojim je već radio u dva navrata (u Southamptonu i Portsmouthu).

  • Čini se da Portsmouth želi prodati, a mi smo svakako zainteresirani. Crouch je već dva puta igrao za mene i znam kako je dobar. Zasad još nisam razgovarao s Peterom Storriejem (izvršni direktor Portsmotha), a znam da ga još nekoliko klubova tekođer želi dovesti. Nadam se da ću dovesti jedno ili dva pojačanja ovog ljeta, a Croucha bi svakako volio vidjeti u svojoj ekipi - rekao je Redknapp, koji je u svom prvom mandatu na klupi Portsmoutha (2002.-2004.) prodao Croucha Aston Villi, da bi ga vratio iz Liverpoola prošlog ljeta (tokom drugog mandata, od 2005.-2008.) za devet miliona funti.