Transfer na pomolu?
0

Tottenham šalje Ćorluku u Fulham u zamjenu za Zamoru

Totalsport
Vedran Ćorluka
Vedran Ćorluka
Tottenham bi u siječnju mogao ponovno pokušati dovesti Fulhamova napadača Bobbyja Zamoru, a u transfer bi mogao biti uključen i hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, piše u srijedu London Evening Standard.

Zamora (30) navodno nije u dobrim odnosima s Fulhamovim menadžerom Martinom Jolom, a tu će činjenicu pokušati iskoristiti Harry Redknapp koji je i ljetos neuspješno pokušavao dovesti engleskog reprezentativca. U Tottenhamu Zamoru vide kao dobru podršku Emmanuelu Adebayoru, posebno kad se uzme u obzir da bi u zimskom prijelaznom roku mogli ostati bez Romana Pavljučenka.

Eventualni Zamorin transfer na White Hart Lane mogla bi, tvrdi London Evening Standard, olakšati činjenica da je Fulham zainteresiran za Vedrana Ćorluku, tako da bi moglo doći do zamjene. Problem, međutim, u ovom trenutku predstavlja podatak da hrvatski nogometaš u ''Spursima'' zarađuje oko 35.000 funti sedmično, što je plata koju Fulham ne može pratiti.

Ćorluka (25) je nedavno javno izjavio da želi napustiti Tottenham budući da je ove sezone u Premierligi nastupio tek u tri utakmice, pri čemu je samo jednom bio u startnoj postavi. Ugovor mu istječe 2014. godine, a među zainteresiranim za njegove usluge posljednjih se sedmica spominjalo više evropskih klubova.