Jose Mourinho
0

"Tottenham je odradio sjajan posao u Ligi prvaka"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: Reuters)
Jose Mourinho (Foto: Reuters)
Trener madridskog Reala Jose Mourinho priznao je u razgovoru za BBC Radio 5 da je Tottenham odradio sjajan posao u Ligi prvaka ove sezone, ali je i izrazio uvjerenje kako će njegovi nogometaši izbaciti londonski klub u četvrtfinalu.

Dva tima će se susresti 5. i 13. aprila, najprije u Madridu, a potom i u Londonu, a portugalski stručnjak ne sumnja da će dalje proći "kraljevski klub".

"Tottenham je bio sjajan ove sezone. Svi u klubu imaju razloga biti ponosni. Radi se o dobroj ekipi koja je ove sezone izbacila Milan, pobijedila Inter. Osjeća se da je Tottenham sretan tim, a sretni timovi su i opasni. No, ipak vjerujem da smo mi bolji i da ćemo proći", poručio je Mourinho.

Portugalac je još jednom ponovio da je sretan što je u četvrtfinalu izbjegao svoje bivše klubove, Chelsea i Inter s kojim je lani osvojio Ligu prvaka.

"Prošle mi je sezone bilo teško igrati protiv Chelseaja kao treneru Intera. Napravio sam sve što sam mogao da pomognem svom timu, ali nisam se osjećao ugodno jer su mi na drugoj strani bili prijatelji."