Nogomet
0

Thierry Henry: Ronaldo je bolji od Messija

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pomalo neuobičajenu izjavu s medijima je podijelio francuski napadač Barcelone Thierry Henry. Odmaknuo se sjajni strijelac od uobičajenih floskula i hvaljenja suigrača, te je ustvrdio da je Cristiano Ronaldo bolji nogometaš od Lionela Messija.
  • Prvo morate uzeti u obzir da se ne radi o istom tipu igrača. Istina je da su obojica iskoristivi na svakoj poziciji od veznog reda do napada, te da imaju sjajnu tehniku, međutim, različiti su - započeo je Henry.

  • Možda Messi više zabija ove sezone, ali Ronaldo je bio taj koji je pogocima obilježio prošlu sezonu. Osim toga, veličina igrača mjeri se uspjehom tima, stoga moram zaključiti da je Ronaldo bolji nogometaš od Messija - rekao je Francuz u usporedbi krilnog napadača Manchester Uniteda i svog suigrača, te zaključio:

  • Kada Messi igra dobro onda je sposoban napraviti ono što niko nije. Onaj je taj koji radi razliku među igračima na travnjaku i jasno mi je zašto ga pojedinci uspoređuju s Maradonom. Ali, ponovit ću - u ovom trenutku je Cristiano Ronaldo najbolji. Kako će biti u budućnost, to ćemo tek vidjeti.