Arslan nokautiran
3

Težak incident na treningu HSV-a: Potukli se Rajković i Min-Son

Totalsport
Neviđeni haos je u petak prijepodne nastupio na treningu nogometnog Bundesligaša iz Hamburga, kada su se žestoko potukli srbijanski igrač Slobodan Rajković i korejski napadač Heung Min-Son.

Verbalni sukob 23-godišnjega srbijanskog stopera i 20-godišnjega južnokorejskog napadača završio je silovitim Rajkovićevim napadom .Bivši igrač Chelseaja je šakom zamahnuo prema Sonu. Ovaj je udarac uspješno eskivirao, pa je Rajkovićeva šaka završila na arkadi 21-godišnjeg veznjaka Tolgaya Arslana. Mladi Nijemac turskog porijekla kao kolateralna je žrtva doživio klasičan nokaut završivši na travi raskrvarene arkade.

Nakon što se izmaknuo Rajkovićevu udarcu, Son je agresivno uzvratio, kako tvrde svjedoci za njemačke medije, klasičnim kung-fu udarcem. Uspio je zakačiti Rajkovića, no niti njegov udarac nije bio dovoljno precizan. Tada su se među zaraćene saigrače ubacili drugi nogometaši spriječivši incident težih razmjera.

Trener Thorsten Fink potjerao je Rajkovića istog trenutka u svlačionicu. Arslan i Son odveženi su pak s terena na golferskom vozilu.

"Dobro je kad u vašoj ekipi ima života. Nije dobro kada se igrači počnu udarati. Ovaj će događaj po sudionike imati ozbiljne konzekvence", rekao je Fink.

Njemački dnevnik Bild piše da će Rajković biti kažnjen suspenzijom do daljnjega te da će nastaviti trenirati u amaterskoj HSV-ovoj ekipi. Son će biti kažnjen novčano.