Nogomet
0

Tevez u Inter, Eto'o u Manchester City?

Totalsport
Samuel Eto'o
Samuel Eto'o
Nakon što su obojica nogometaša javno izrazila želju za promjenama sredine, svjetski mediji raspisali su se o naumu Intera i Manchester Cityja da zamijene svoje napadače.

Tako bi Samuel Eto'o karijeru, ispune li se prognoze, mogao nastaviti u engleskom Premiershipu što i odgovara onome o čemu je u četvrtak govorio:

"Tek treba odlučiti hoću li ostati ovdje ili otići u neki drugi klub. Postoji interes za igranjem u Engleskoj, i to već duže vrijeme. Ovisit će o ponudi, bilo je primamljivih. Već sam dokazao (naslovima prvaka, op.a.) da sam sposoban za igranje nogometa u Španiji i Italiji, a namjeravam svoju vrijednost dokazati i u Engleskoj".

Što se Carlosa Teveza tiče, on već duže vrijeme govori kako svoju budućnost ne vidi među "građanima" i da je spreman s Otoka preseliti na kontinent.

Dva su kluba, tvrde pojedini talijanski mediji, već krenuli u pregovore. Poznato je da Roberto Mancini, menadžer Cityja, izuzetno cijeni kamerunskoga nogometaša, a i da je Massimo Moratti, Interov predsjednik, o Tevezu već govorio biranim riječima.