Nogomet
0

Tevez: Ovo je možda bio zbogom

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Argentinski napadač Carlos Tevez (25) vrlo je vjerojatno odigrao svoju posljednju utakmicu za Manchester United na Old Traffordu u 37. kolu Premiershipa protiv Arsenala.

Remijem bez golova (0-0) United je i teoretski osigurao 18. naslov u povijesti, a Tevez je igrao do 67. minute, kada ga je zamijenio Park Ji Sung i kada je ovacijama ispraćen od strane navijača “crvenih vragova”.

Tevez se prilikom napuštanja stadiona vrlo emocionalno oprostio od Unitedovih navijača i kao da im je tom prigodom htio poručiti zbogom, a ne doviđenja.

Vlasnik Tevezova ugovora je tvrtka Media Sports Investment, a njegova dvogodišnja posudba Unitedu iz West Hama istječe 30. juna. Kako mu iz Uniteda zasad nisu ponudili produljenje, odnosno ne bar onakovo kakvo bi zadovoljilo njegove apetite i one njegovih vlasnika, vjerojatnost da će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu čini se sasvim izvjesnom.

To je potvrdio i sam Tevez svojom izjavom:

  • Možda je ovo bio oproštaj, teško mi je trenutno bilo što reći o tome. Bio je to jako emocionalni trenutak za mene. Zavolio sam ovaj klub, kao i navijače, a i oni su mene zavoljeli.