Nogomet
0

Tevez: Neću gledati Argentinu na SP-u, idem u Disneyland

Totalsport
Foto: EPA
Foto: EPA
Napadač Juventusa Carlos Tevez poručio je kako nema namjeru gledati utakmice argentinske reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Tevez će po svemu sudeći propustiti svjetsku smotru budući da ga selektor Gauča Alejandro Sabella nijednom nije pozvao otkad je došao na funkciju.

Posljednji je put tako 30-godišnji nogometaš igrao za reprezentaciju još u julu 2011. i svjestan je da ga neće biti u Brazilu iako je u ovom trenutku drugi strijelac talijanskog prvenstva s 18 pogodaka.

"Mislim da neću gledati utakmice Argentine. Umjesto toga, planiram ići u Disneyland sa ženom i djecom", istaknuo je Tevez u razgovoru za Cronicu.

O selektoru Sabelli nije želio reći nijednu lošu riječ.

"Kad sam bio u Corinthiansu, imao sam dobar odnos sa Sabellom. Uvijek je postojalo poštovanje između nas. Svi me pitaju zašto nisam u reprezentaciji, ali ne mogu na to odgovoriti jer to ne bi bilo pošteno. Mislim da je selektor zadovoljan igračima koje poziva i to je to. Ako bude uspješan, svi će hvaliti njegovu odluku".

Odbacio je Tevez i glasine u dijelu argentinskih medija kako ga nema u reprezentaciji zbog loših odnosa s prvom zvijezdom Lionelom Messijem.

"Zaista ne znam odakle dolaze takve priče. Istina je da smo igrali zajedno i na utakmicama i na treninzima i nikada nismo imali problema. Leo je draga i pristojna osoba. Ovo bi trebalo biti njegovo Svjetsko prvenstvo i od srca mu želim da bude tako".