Sretan zbog povratka u City
23

Tevez: Igrati s Aguerom u napadu je ostvarenje sna za obojicu

Totalsport
Carlos Tevez (Foto: Arhiv/AFP)
Carlos Tevez (Foto: Arhiv/AFP)
Kontroverzni argentinski nogometaš Carlos Tevez rekao je da je iznimno sretan što se nakon šest mjeseci "bježanja" vratio u Manchester City u kojem predvodi napad sa sunarodnjakom Sergiom Aguerom.

Tevez je od svog povratka u redove Građana postigao četiri pogotka u posljednje dvije utakmice, te naglašava kako je partnerstvo u napadu s Aguerom ostvarenje sna za obojicu nogometaša.

"Za mene, ali i za njega, je ovo ostvarenje sna. Da obojica igramo zajedno u napadu velikog kluba. Mi smo jako dobri prijatelji što možete vidjeti i na terenu. On želi igrati sa mnom i ja želim igrati s njim", rekao je Tevez i nastavio:

"Sjajno se osjećam i jako sam sretan što ponovno igram nogomet. Moji saigrači mi nude podršku i pune me samopouzdanjem kada izlazim na teren. Vratio sam se", kazao je Argentinac.

Unatoč visokoj 6-1 pobjedi nad Norwichem u kojoj je Tevez ugradio svoj hat-trick, "građani" i dalje zaostaju velikih pet bodova za Unitedom četiri kola prije kraja prvenstva. No, Tevez vjeruje da u izravnom dvoboju protiv Uniteda mogu staviti dodatan pritisak na njih i na kraju uzeti naslov.

  • Borit ćemo se do kraja. Sve dok je to matematički moguće. Nećemo im više dati ni najmanje prostora. Nastavit ćemo ih pritiskati pa ćemo na kraju sezone podvući crtu i vidjeti što smo postigli. Samo moramo nastaviti igrati onako kako mi to želimo – zaključio je Argentinac.