Lionel Messi
0

"Sviđa mi se Rooney, veliki je igrač"

Totalsport
Lionel Messi (Foto: AP)
Lionel Messi (Foto: AP)
"Bilo bi lijepo igrati protiv Engleske u finalu Svjetskog prvenstva" izjavio je za Mirror argentinski as i najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi.

"Protiv Engleza je uvijek teško igrati. Imaju puno duha i borbeni su do posljednjeg sučdijskog zvižduka. Fabio Capello je sjajan trener, puno je toga promijenio u engleskoj reprezentaciji nabolje. S njim su puno jači, siguran sam da će biti dobri na Svjetskom prvenstvu", započeo je svoje hvalospjeve na račun Engleza Barcelonin napadač za engleski list.

"Na terenu ključni igrač engleske reprezentacije je Wayne Rooney. Poklonik sam njegove igre, veliki je igrač, fizički vrlo snažan i energičan. Puno radi za tim, teško mu je oduzeti loptu, a i vrhunski je strijelac. Ukoliko ga zaobiđu povrede, Engleska će imati jako dobre šanse za uspjeh na Mundijalu. Bilo bi odlično igrati protiv Rooneyja, iako ne bi imali puno kontakata na terenu, budući da bi bili na suprotnim stranama igrališta", nastavio je posljednji dobitnik Zlatne lopte France Footbala i FIFA-ine nagrade za najboljeg nogometaša svijeta.

"Englezi imaju dobru ravnotežu u timu. Vrlo su opasni ako u vrhu napada Rooneyju društvo pravi Peter Crouch. Sviđaju mi se Steven Gerrard i Frank Lampard, pravi su igrači, ali Rooney je ključni čovjek u Engleskoj", opet će Messi.

"Bilo bi lijepo igrati protiv Engleza na Svjetskom prvenstvu. Najbolje u finalu, ako je moguće", dodao je.

"Engleska ima šanse, ali Španija je vrlo jaka. Brazil i Italija također. Očekuje nas odlično Svjetsko prvenstvo. Bit će i iznenađenja", najavio je za kraj Leo Messi.