David Villa
0

"Sve u nogometu moram zahvaliti Valenciji"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Ovog je ljeta Barcelona jedino pravo pojačanje dobila u vidu sjajnog, 28-godišnjeg napadača Davida Ville, nogometnog reprezentativca Španije.

Nema dvojbe da će se ovaj napadač dobro uklopiti u sve sheme odlične katalonske ekipe, a on, pak, ima veliki poriv i dalje zahvaljivati klubu kojeg je napustio prije dolaska na Camp Nou. U pitanje je Valencia.

Villa je karijeru počeo u Sporting Gijonu, potom je preselio u Zaragozu, a na Mestali je boravio od 2005. do 2010. godine.

"U pet godina koliko sam igrao na Valenciji iskusio sam apsolutno sve. S tom ekipom sam bio u lovu na naslov prvaka Evrope, bili smo uvijek među favoritima Primere. Taj period je definitivno bio najvažniji u mojoj karijeri", rekao je Villa i nastavio:

"Uostalom, Valencia mi je omogućila da danas igram u gigantu Barceloni. Prepun sam osjećaja kada se spomene Valencija i poštovanja prema svima koji su vezani uz taj klub".

Villa je dodao i sljedeće:

"Kada budem igrao protiv Valencije trudit ću se, kao i uvijek, zabiti gol. Ali, nema šanse da ga slavim ako mi se dogodi. Poštovanje prema njima je ogromno i ne smijem to napraviti", zaključio je Villa.