Prihod ide Dječijem domu Bjelave
11

Sutra kraj aukcije na eBayu za majice Edina Džeke

Klix.ba
U subotu se završava eBay aukcija u kojoj je bh. reprezentativac Edin Džeko na prodaju stavio svoje majice sa natpisima "Happy New Year" i "Za moje mahlace". Početna cijena bila je 100 dolara, a u proteklih 10 dana ona je narasla na 10.100 dolara.

Međutim, postoji bojazan da se među ponuđačima na aukciji našlo i nekoliko lažnih kupaca, koji svojim neodgovornim ponašanjem dovode u pitanje jedan plemenit cilj, s obzirom na to da će sav prihod od aukcije ići u humanitarne svrhe za pomoć Dječijem domu Bjelave u Sarajevu.

Iz tog razloga, na oficijelnoj stranici našeg reprezentativca je objavljen apel na sve ponuđače da se suzdrže od lažnih ponuda i na taj način pomognu onima koji zaista žele pomoći, odnosno učiniti dobro djelo.

I u slučaju da aukcija ne uspije, Dječiji dom Bjelave će svakako dobiti donaciju, a Edin Džeko će i u budućnosti preko svog eBay računa pokušati, u humanitarne svrhe, sakupljati novac za dječake i djevojčice, kojima je pomoć potrebna.

"Zajedno smo u ovom projektu i nemojte dopustiti da se jedna ovakva humana misija ukalja neodgovornošću pojedinaca", poručio je Edin Džeko.