Nogomet
0

Suspenzije za trojicu igrača Napolija i trenera Mazzarrija

Totalsport
Walter Mazzarri
Walter Mazzarri
Trojica nogometaša Napolija i trener Walter Mazzarri kažnjeni su zbog događaja tokom i poslije subotnje utakmice talijanskog Superkupa protiv Juventusa.

Podsjetimo, Juventus je u Pekingu slavio s 4-2 nakon produžetka, a posao mu je bio olakšan zbog dva isključenja Napolijevih igrača u osnovnom dijelu ogleda. Izravni je crveni karton najprije u 85. minuti zbog prigovora linijskom sucu dobio Goran Pandev, da bi u trećoj minuti sudijske nadoknade zbog preoštrog prekršaja drugi žuti karton zaradio Juan Camilo Zuniga. Nakon toga je zbog prosvjeda isključen i trener Mazzarri.

Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza je nakon svega suspendirala Pandeva na dvije utakmice Serije A (protiv Palerma i Fiorentine), a istu je kaznu dobio i Andrea Dossena koji nije ni igrao u pekinškom dvoboju, ali je naknadno navodno prijetio sudiji.

Zuniga i trener Mazzarri su kažnjeni jednom utakmicom zabrane igranja, odnosno vođenja momčadi, tako da će obojica propustiti gostovanje kod Palerma na startu prvenstva, 26. augusta.