Nije mu jasno
2

Sudija: Zašto je problem što sam se fotografisao s Messijem?

Totalsport
Paragvajski sudija Nicolas Yegros, koji je izazvao skandal fotografiravši se s Lionelom Messijem na poluvremenu utakmice Čile - Argentina, tvrdi da ne razumije zašto se oko njegovog postupka digla tolika buka.

Čile i Argentina su, podsjetimo, u utorak u Santiagu igrali kvalifikacijski dvoboj za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a u poluvremenu je najboljem svjetskom nogometašu prišao Yegros, koji je na toj utakmici obnašao dužnost linijskog sudije, i zatražio od njega da se zajedno fotografišu. Krajnje neprofesionalnim potezom Yegros se probio u većinu svjetskih medija, a još se uvijek čeka reakcija Međunarodne nogometne federacije (FIFA). No, za Paragvajca u cijelom slučaju nema ništa sporno.

"Stvarno ne razumijem zašto se toliko priča o tome. Sudije su dio nogometnog okruženja i ne vidim zašto je ovo problem. Pa fotografisao sam se i s Alexisom Sanchezom koji je Čileanac i Messijev saigrač u Barceloni", izjavio je Yegros južnoameričkim novinarima.

Inače, Argentina je pobjedom 2-1 učvrstila vodstvo na tabeli južnoameričkih kvalifikacija, a Messi je zabio prvi gol na utakmici u 28. minuti.